Duurzame mode uit eigen kledingkast

Maak je gebruik van de styling adviezen van Maureen Riley? Dan kunnen we meteen jouw kledingkast digitaal inzichtelijk maken met een online garderobe tool. Met de garderobe tool van stylingadviseur Maureen Riley zie je in één oogopslag welke kledingstukken je nu hebt. Dat is niet alleen heel erg handig voor jezelf, maar ook voor Maureen om te zien welke mogelijkheden jij al in huis hebt.
Vergeten kledingstukken komen in nieuwe combinatie setjes stijlvol weer tot leven. Wat is er tenslotte duurzamer dan zo lang mogelijk gebruik maken van je eigen kleding?


 "Omdat Stijl langer meegaat dan Trends" 


Wil je dus graag duurzaam omgaan met je eigen kleding? Dan is Maureen Riley Styling echt iets voor jou. Met behulp van je online garderobe vind je elke dag een nieuwe frisse look.

Start vandaag nog met het verduurzamen van je kledingkast! Stuur een mail naar info@maureenriley.nl of vul het intakeformulier in via hueandstripe.com/f/epuhS.
Hulp nodig bij het kiezen van nieuwe outfits? Laat Maureen Riley Styling voor jou shoppen! App en ontvang antwoord binnen 10 minuten. Klanten beoordelen deze service met een 8,8

0
Feed

Schrijf een reactie