PRIVATE SUSTAINABLE SHOPPING NIGHT

Sustainable fashion projects I’m working on

Wil je graag wat meer weten van mijn werk achter de schermen? Ik leg je graag in een kort overzicht uit met welke mooie duurzame projecten ik aan de slag ben en wat ik voor je kan betekenen.


PRIVATE SUSTAINABLE SHOPPING NIGHT:  DUURZAAM WINKELEN ACHTER GESLOTEN DEUREN

In deze tijden bied ik je graag de mogelijkheid aan om privé te winkelen. Heb je duurzame kleding op het oog, maar weet je dit niet zo goed te combineren? Of ben je toe aan eens een keer iets anders in je kledingkast? Je krijgt één op één styling advies en combinatietips wat bij je persoonlijkheid en karakter verleden. 


Vind je duurzaamheid ook belangrijk of het minimaliseren van je kledingkast? Dan kijken we voornamelijk naar duurzame kledingitems waar jij jaren plezier uit haalt.

Leg jezelf tijdens deze shopping night in de watten met een gepersonaliseerd kledingadvies en geniet ondertussen van gratis luxe hapjes & drankjes. Ik geef je tijdens de koopavond graag op veilige afstand tips & tricks voor een duurzame garderobe met diverse looks en kleuren.

Hoe werkt Duurzaam Private Shopping?

Private shopping gaat altijd op het moment dat het het beste uitkomt. Niet alleen krijg je tijdens zo'n privé sessie de volle aandacht, maar je kunt eens buiten de reguliere winkeltijden rustig shoppen.

Ideaal toch?

Vraag online jouw één op één privé winkelen aan met Maureen op de datum en tijd dat jou het beste uitkomt. Je ontvangt per mail een bevestiging. Op de aangegeven datum zul je Maureen ontmoeten bij BrandMission op de Zijlstraat in Haarlem. Een styling duurt over het algemeen 3 uur.

Beschikbare tijden: Tussen 19:00 - 23:00 uur op doordeweekse avonden.


Exclusief voor 1 persoon, duur circa 3 uur.

Kosten: 170 euro (dit is inclusief Een giftcard Ter Waarde van 20 euro Om Te Besteden bij BrandMission)
De eerstvolgende Shopping Night vindt plaats op donderdag 28 mei.

Locatie: BrandMission, Haarlem
Tijd: vanaf 16:30 uur
Toegang: gratis, op afspraak
Duur: 1,5 uur

Beschikbare tijden:
16:30 - 18:00 uur
18:15 - 19:45 uur
20:00 - 21:30 uur

Is dit iets voor jou? Plan nu je privé winkelen! Schrijf je hier in


Hulp nodig bij het kiezen van nieuwe outfits? Laat Maureen Riley Styling voor jou shoppen! App en ontvang antwoord binnen 10 minuten. Klanten beoordelen deze service met een 8,8

0
Feed

Schrijf een reactie