Beeldbellen

We zitten veel achter onze schermen, Dus bovenkant moet tiptop in orde zijn! Met juiste kleding items, toch ?

2 waardevolle blogtips


Zoals jullie weten ben ik werkzaam bij BrandMission en geef ik graag styling advies aan dames en heren. De tijd van beeldbellen is aangebroken en hoe doen jullie dat? Dit is wat ik ook vraag aan de klanten die bij BrandMission Haarlem & Amsterdam komen. 
Trui en blouses

Tops worden ontzettend belangrijk. We zijn allemaal aan het beeldbellen. Dus die bovenkant en die voorkant moeten er in ieder geval heel goed uitzien.
Draag een sweater met zachte weefsels. Deze zijn chiquer dan ruwe weefsels. Of draag een witte mooie fijne blouse om het detail nog vrouwelijker te maken. Combineer het met een mooie soepele sjaal om je hoofd. Supervrouwelijk, klassiek en modern.


https://www.brandmission.nl/kleding/truien


De lange Jurken
Veel vrouwen hebben moeite met kleding uitzoeken voor overdag en vrijetijds gelegenheden zoals beeldbellen of lunches. Vrouwen zien broeken vaak als enige optie. Maar je kunt ook een lange jurk kiezen van een soepele stof. Je doet alleen maar een jurk aan en je bent klaar.  Je hoeft niet bij na te denken, wat je erbij draagt !! Het draag super comfortabel, dus je kunt ermee doen wat je wilt, rond rennen als je dat wil. Er zit genoeg ruimte in dat kledingstuk. Deze zijn redelijk te combineren. Je kunt ook bijvoorbeeld leuk combineren met een lang vest. Dan is je outfit heel casual, vrouwelijk en trendy. Vega sneaker eronder en je bent klaar! Een corrigerende onderbroek doet trouwens wonderen. 


Extra tip: De jurk outfit kan je compleet maken met een sjaal of broche om het geheel een compleet ander effect te geven.


https://www.brandmission.nl/kleding/jurkenLijkt het je leuk om ervan meer van te leren of weten? Meld je dan snel aan via ons blogtips!

Kom maar op met die tips!


0
Feed

Schrijf een reactie