Bij Maureen Riley Styling raken we niet uitgepraat over mode. 

Wil je meer informatie of in contact met ons komen bel ons dan op 075 - 7370098 

of mail ons via info@maureenriley.nl

 • Beeldbellen
  28/10/2020 0 Opmerkingen
  We zitten veel achter onze schermen, Dus bovenkant moet tiptop in orde zijn! Met juiste kleding items, toch ?

  2 waardevolle blogtips


  Zoals jullie weten ben ik werkzaam bij BrandMission en geef ik graag styling advies aan dames en heren. De tijd van beeldbellen is aangebroken en hoe doen jullie dat? Dit is wat ik ook vraag aan de klanten die bij BrandMission Haarlem & Amsterdam komen.   Lees meer
 • Je eigen kledingkast in één overzicht... Online!
  28/08/2020 0 Opmerkingen
  Je eigen kledingkast in één overzicht... Online!

  Hulp nodig bij het kiezen van nieuwe outfits? Laat Maureen Riley Styling voor jou shoppen! Wil je juist advies over je bestaande garderobe? Maak dan gebruik van een gepersonaliseerde online kledingkast! Op basis daarvan geeft Maureen je tips en tricks om het beste uit je garderobe te halen –  en dat allemaal online!


  BUY LESS

  BUY BETTER

  AND WEAR IT


  Lees meer
 • 27/05/2020 1 Reactie
  Sustainable Fashion Giftcard

  Maak kennis met de allereerste duurzame kadobon: De Sustainable Fashion Giftcard. Met deze kadobon kun je terecht bij meer dan 50 fair fashion pioniers. Zo kun je de fashion gift card besteden bij upcoming sustainable designer labels, betaalbare mode of zelfs om kleding te huren.

  Lees meer
 • 27/05/2020 0 Opmerkingen
  Duurzame mode uit eigen kledingkast

  Maak je gebruik van de styling adviezen van Maureen Riley? Dan kunnen we meteen jouw kledingkast digitaal inzichtelijk maken met een online garderobe tool. Met de garderobe tool van stylingadviseur Maureen Riley zie je in één oogopslag welke kledingstukken je nu hebt. Dat is niet alleen heel erg handig voor jezelf, maar ook voor Maureen om te zien welke mogelijkheden jij al in huis hebt.
  Lees meer
 • PRIVATE SUSTAINABLE SHOPPING NIGHT
  27/05/2020 0 Opmerkingen
  Sustainable fashion projects I’m working on

  Wil je graag wat meer weten van mijn werk achter de schermen? Ik leg je graag in een kort overzicht uit met welke mooie duurzame projecten ik aan de slag ben en wat ik voor je kan betekenen.


  PRIVATE SUSTAINABLE SHOPPING NIGHT:  DUURZAAM WINKELEN ACHTER GESLOTEN DEUREN

  Lees meer