Vind jouw nieuwe stijl met de duurzame mode van Maureen Riley Styling

Ontdek welke stijl bij jou past met de personal styling van Maureen Riley Styling. Als kledingstyliste zoek ik samen met jou kleding uit voor iedere gelegenheid. Een fotoshoot, bruiloft, feestje of evenement?
Ik kleed je graag aan! 

 

Niet iedereen heeft hierbij de mogelijkheid om overal heen te reizen. Maureen Riley Styling geeft daarom ook de optie om een videogesprek vanuit het comfort van uw eigen huis te voeren. Dit is een geweldige optie als u één-op-één advies wilt en niet meteen het huis uit wilt. Laten wij samen kijken hoe wij jouw garderobe weer fris en duurzaam kunnen maken!

Neem contact op met Maureen

Personal Styling is voor alle leeftijden

Je hoort het wel vaker. "Ik ben toch veel te oud voor deze broek?". Hoewel het sentiment begrijpelijk is, is mode gewoon voor iedereen. Het geheim zit in begrijpen van jouw lichaam en wensen. Zo kun je een stijl creëren die niet alleen mooi staat, maar ook bij jou als persoon past. Maureen Riley kan hierbij helpen!

 

Wat gaan wij samen doen? 

Om de beste stijl en kleding te vinden, moeten wij elkaar natuurlijk eerst wat beter leren kennen. Bij Maureen Riley Styling zorg ik ervoor dat wij eerst het gesprek in persoon of via een videogesprek aangaan. Op basis hiervan ontvang je een gepersonaliseerde lijst met feedbackformulieren die u kunt invullen en terug kunt mailen. Wij maken dan binnen 24 uur een nieuwe offline of online 1-op-1 afspraak om het proces verder door te nemen. Heb je vragen tussendoor? Neem dan contact op met je persoonlijke Stylist via mail en stel je vraag.

 

Stijl met oog op duurzaamheid

Het is ons belangrijkste doel dat jij je geïnspireerd voelt om verschillende looks te creëren met je huidige garderobe of een volledig nieuwe outfit te proberen. Wij werken daarom nauw samen met de duurzame boutique BrandMisson gevestigd in Amsterdam & Haarlem. Zij zijn gespecialiseerd in moderne, maar vooral duurzame kleding die met de tijd meegaat, lang mooi blijft en rekening houdt met de natuur. 

Hoewel wij een samenwerkingsverband hebben, wordt jouw persoonlijke smaak natuurlijk niet vergeten. Weet daarom dat er geen minimale besteding of verplichtingen zijn voor aankopen!

Kosten

Kosten: 

  • De kosten voor Personal Styling zijn € 75,00 per uur*

*Als je bij Maureen styling boekt, krijgt je de Online Style Coach er automatisch bij!

 

Wat kan je hierbij verwachten?

  • Gratis intakegesprek die offline en online kan plaatsvinden.
  • Online Style Coach die jou helpt bij vragen of verder stijladvies.
  • Feedbackformulieren om jouw stijl te kunnen vinden.
  • Volledige opzet van jouw stijlcoaching en advies met verdere ondersteuning.

Ben je overtuigd of heb je meer vragen? Neem dan contact op met Maureen Riley Styling via onderstaande knop!

Contact

Volg Maureen Riley Styling op Social Media

Op de hoogte blijven van de laatste werkzaamheden van Maureen Riley Styling?
Volg dan de social media!