Maak kennis met
personal styliste Maureen Riley

"Ik vind het leven alleen maar leuk, omdat het een mysterie is".  
Maureen Riley (1972) is haar creativiteit begonnen op de school `t Jonge Hof in Alkmaar. Al op jonge leeftijd deed Maureen voor iedereen de kleding, make-up en haardracht. Op school breide ze truien, leerde sokken breinen met vier pennen tegelijk en maakte ze voor iedereen allerlei kleding van broeken, rokken en jasjes. Haar creatieve stylingwijze, de "just-do-it" mentaliteit met een grote dosis passie en energie onderscheid haar in alles wat met kleding, fashion en mensen te maken heeft.

Maureen zou graag kennis met je willen maken.

Neem contact op met Maureen

Maureen is een warme, energieke en creatieve styliste met oog voor persoonlijke contact.

"Wat doe je wel en wat doe je niet? Welke stijl past bij je karakter? Wat wil je uitstralen? Voor welke gelegenheid is de nieuwe outfit bestemd? Welke kleuren passen bij je? Wil je je bestaande garderobe aanvullen of zoek je een algemene seizoenupdate?" Tijdens ons intakegesprek stel ik je veel vragen en krijg ik een compleet beeld van je behoeftes. Ik leer je te verdiepen in het maken van de juiste keuzes. Ik help je er graag bij om uit je comfortzone te komen. Persoonlijk contact en vertrouwen krijgen in elkaar zijn hierbij ontzettend belangrijk. Ik zorg er voor om de juiste garderobe voor je uit te kiezen welke past bij je karakter en persoonlijkheid. Ik help je erbij om er prachtig uit te zien en te laten zien wie jij bent. Jij zult versteld staan van het resultaat. 


Maureen Riley heeft de volgende opleidingen gevolgd:

  • Imagostyliste - B Academy
  • Kleurenanalyse - Shape Stylingbureau
  • Fashion Styling Allround, styling basics, portfolio opbouw - Class of Style

Voor advies op maat staat Maureen Riley elke zondag voor u klaar in Amsterdam bij BrandMission, Haarlemmerstraat 36, 1013 ES Amsterdam. Lees hier meer over BrandMission met een uniek en groot aanbod in duurzame mode & lifestyle. Bij BrandMission vind je een ruime collectie duurzame mode merken.

Personal Shopper

Met Personal Shopper gaan wij samen op pad om kleding uit te zoeken en te kopen. Ik geef je kledingadvies op maat, wat bij je persoonlijkheid en karakter past. Thuis gaan wij samen met je aan de slag.


Het basisadvies dat bij een Image Consult gegeven wordt:

  • Creëren van vertrouwen en eigenwaarde
  • Trend informatie
  • Advies ter verbetering van je garderobe
  • Maatwerk voor elke speciale gelegenheid
  • Kosten efficiëntie

Geïnteresseerd in Personal Shopper Maureen Riley, neem dan contact met Maureen op. 

Tijdens de Duurzame Style Workshop leer je van styliste Maureen Riley de elementen om je persoonlijke stijl een duurzame boost te geven. Het unieke aan de workshop is dat we dit allemaal doen met jouw favoriete kleding. Na deze workshop kijk je met een duurzame en frisse blik naar je eigen garderobe. En voorkom je in de toekomst miskopen om je garderobe helemaal eigen, stijlvol en duurzaam te houden.

Kom jij ook? Meld je hier meteen aan

Samenwerkingen

Maureen Riley Styling heeft o.a. met de volgende bedrijven en events samengewerkt: