Personal shopping met Maureen Riley Styling

Raak jij in een winkel met volle kledingrekken in paniek? Je hele pashokje hangt vol met items maar niks past goed of zit lekker? Of wil je weleens een geheel nieuwe stijl proberen? Jouw kledingkast is met mijn hulp zo vol met de laatste trends waar je jezelf graag in ziet lopen en je lekker in voelt. Geheel passend bij jouw wensen en natuurlijk op maat. Perfect! Ik shop graag voor en met jou de ideale kledingkast bij elkaar. Na een uitgebreide garderobecheck om de basis te bepalen en om te kijken wat je allemaal nodig hebt, bepalen we samen jouw unieke stijl, smaak en wensen voordat we gaan shoppen. Houd je helemaal niet van winkelen? Ik struin (online) winkels af op zoek naar de juiste kleding voor jou! Bespaar tijd, een hoop stress en frustratie met Maureen Riley, personal shopper.

Maak een afspraak voor een gratis intake

Wat doet een personal shopper?

"Mijn missie is dat je gaat stralen en gelukkig wordt van het resulaat"

Ik bereik dat mensen verder gaan kijken naar zichzelf, vooral naar de positieve kanten. Ik doe dit door je positieve eigenschappen te belichten en te waarderen. Door goed te luisteren en te observeren en met een groot empatisch vermogen en enthousiasme lukt het mij heel vaak om je in je gewenste beleving mee te nemen. Dit maakt dat je zeker open gaat staan voor vernieuwing en toch jezelf blijft. Als personal shopper help ik jou bij het kiezen van nieuwe kleding en bijpassende accessoires. Of je nu het hele shoppen uit handen wilt geven, of gewoon een beetje hulp nodig hebt: alles is mogelijk. Op basis van een intakegesprek over jouw wensen, stijl en maat gaan we al dan niet samen op zoek naar passende outfits waarin jij je goed voelt. Het is dan ook meer dan shoppen: ik geef je advies over kleuren en pasvormen en weet altijd wat de laatste trends zijn, als je daarin mee wilt gaan. 

 

Op deze wijze lukt het mij om een collectie/garderobe voor je op te bouwen, die stijlvol is, in harmonie is met elkaar en waarin je jezelf herkent en lekker voelt. Daarbij zorg ik er voor dat de kleding(items) lange tijd gebruikt kunnen worden door je er op te wijzen dat je deze op meerdere wijzen kan combineren.

 

Door de wijze waarop ik mijn (deel)diensten aanbiedt zullen mijn klanten:

  • Zelfverzekerder worden;
  • Voelen dat hun vertrouwen en eigenwaarde toeneemt;
  • Minder twijfel krijgen over hun keuze voor kleding(combinaties);
  • Keuzes voor kleding maken en kleuren(combinaties) maken die passen bij hun uitstraling en persoonlijkheid;
  • Betrouwbaar en authentiek overkomen door middel van een persoonlijke kledingstijl;
  • Weten hoe zich aan te kleden voor verschillende gelegenheden;
  • Minder miskopen maken

De kosten voor Personal Shopping inclusief intake zijn € 75,00 per uur