Personal styling bij Maureen Riley Styling

Ontdek welke stijl bij jou past met de personal styling van Maureen Riley Styling. Als kledingstyliste zoek ik samen met jou kleding uit voor iedere gelegenheid. Een fotoshoot, bruiloft, feestje of evenement? Ik kleed je graag aan! Natuurlijk kies ik voor een kledingstijl die echt bij jou past. Pasvormen die jouw figuur het beste laten uitkomen met kleuren die mooi bij jou passen. Daarom spreek ik graag persoonlijk met je af. Op zoek naar een stylist voor een commerciële shoot of video? Ook daar heb ik ruime ervaring in. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste intake.

Neem contact op met Maureen

Personal Styling met oog op duurzaamheid

Met oog voor onze planeet en de mens verzorg ik ook personal styling met alleen duurzame kleding. Duurzame kleding is kleding die op een eerlijke en organische wijze is geproduceerd. Zo is de kleding geproduceerd met minder chemicaliën, water en energie, biologisch afbreekbaar en gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden. Er zijn steeds meer merken die zich verantwoordelijk voelen voor hun ecologische voetafdruk en om die reden kiezen voor een duurzaam productieproces. Dit kunnen wij alleen maar aanmoedigen! Door bij Maureen Riley Styling te kiezen voor personal styling met enkel duurzame kleding koop je ook nog eens kleding die langer meegaat en mooi blijft.

Ik vind het belangrijk om een persoonlijke stijl te vinden, een stijl die echt past bij je persoonlijkheid. Daarbij wordt ik geïnspireerd door de natuur en de omgeving. Er is buiten snoepwinkel aan inspiratie.

Ik zoek kleding voor je uit die past bij je innerlijk en je karakter. Ik geef je vertrouwen en oprechte aandacht. Bij mij ga je zeker met een blij gevoel weg. Heb je interesse in deze vorm van personal styling? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

(Als je bij Maureen styling boekt, krijgt je de Online Style Coach automatisch bij)

Personal Styling: voor kleding met persoonlijkheid
Benieuwd naar wat voor outfits uit een personal styling sessie kunnen komen? Onderstaande foto's geven een aantal voorbeelden van mijn werk. Maar, iedereen is uniek, dus we gaan voor jou ook voor een eigen stijl, met kleuren en pasvormen die aansluiten op jouw persoonlijkheid, lichaam en wensen! 

 

Contact

Werk van Maureen Riley Styling door de jaren heen