Modebewuste mensen zijn soms onzeker bij hun kledingkeuze.

Maureen hielp al veel klanten privé of in een professionele omgeving. Hun ervaring? Die lees je hier.

Neem contact met Maureen
9

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
8

Een paar kleine tips maken een wereld van verschil

Op een enthousiasmerende manier helpt Maureen je om de mooie onderdelen van je lichaam te accentueren: 'Kijk naar je mooie kanten, niet naar de minder mooie'. Ik heb gezien wat een riem kan doen, wat een opgerolde mouw kan doen, weet waarom een trui mij wel staat en de andere klant niet, of andersom. En weet nu beter waar ik op moet letten bij aanschaf van nieuwe kleding, wat vorm en kleur betreft.

Aanbevelen?

Ja

22/11/2020

Marion

10

Super garderobecheck & kledingadvies

Ontzettend plezierige sessie gehad met Maureen! Door haar advies weet ik nu wat het beste bij mijn figuur past en welke assets ik mooi kan benadrukken. Samen hebben we naar mijn kledingkast gekeken om een next level te bereiken met simpele creatieve aanpassingen, itemtoevoegingen en sterke combinaties. Ik was erg blij met Maureens oog voor en kennis van duurzaamheid. Zowel voor het aanschaffen van duurzame merken en materialen, als voor hergebruikoplossingen. Maureens positiviteit en energie zijn aanstekelijk, en ik kon haar advies meteen toepassen. Ik kijk nu weer met plezier naar mijn kledingkast!

Aanbevelen?

Ja

07/11/2020

Flora

8

Gezellig en inspirerend!

Maureen is een enthousiaste vrouw. Zij weet met simpele adviezen al een nieuwe look te creëren en daagt je uit om uit je comfortzone te stappen: ze houdt rekening met wat jij leuk vindt, maar durft daar ook in te prikken. Ze stelt je op je gemak, denkt goed mee en zorgt ervoor dat het gezellig is. Ik heb veel gelachen met mijn vriendinnen. Ik ging naar huis met concrete tips om verder te werken aan mijn kledingstijl. Heel fijn!

Aanbevelen?

Ja

03/11/2020

Chantal

8

Een heerlijke ervaring die nieuwe inzichten, kledingstukken en tips opleverde

Maureen is een hele prettige stylist. Energiek, persoonlijk en behulpzaam maar niet te glad of opdringend. Op basis van je figuur en style, zoekt ze verschillende kledingsets die je vrijblijvend kunt proberen. Ze adviseert en moedigt je aan om out of the box te denken maar blijft luisteren naar jouw mening. Ik zou zo opnieuw een afspraak met haar inplannen!

Aanbevelen?

Ja

01/11/2020

Rachelle Bottenbley

10

Zeer positief!

Maureen ontvangt je hartelijk en gastvrij, neemt de tijd voor je, geeft goeie adviezen en denkt enthousiast en professioneel met je mee over wat voor kleding bij jou en je lichaam passen! Ik kan een personal styling workshop van haar van harte aanbevelen!

Aanbevelen?

Ja

31/10/2020

Danielle

8

Ik heb genoten

Zoals de tekst zegt ik heb genoten van de shoot, Maureen geeft je een goed gevoel ook als je totaal geen ervaring hebt in de branche zoals ik. Zei deed het heel professioneel was een top dag! Bedankt Maureen voor dat ik deze ervaring en inkijk van jouw beroep thanks Maureen!! Kees.

Aanbevelen?

Ja

18/06/2020

Kees

8

Weer een kast vol nieuwe kleding

Maureen luistert naar wat je zegt en wil. Ze neemt de tijd en is absoluut niet te beroerd extra tijd te spenderen om alles goed in orde te maken. Ze doet ook de moeite om digitale setjes te maken om je verbeelding te helpen. Haar financiële overzichten zijn duidelijk en eerlijk. Het was een goeie ervaring! Dankjewel Maureen

Aanbevelen?

Ja

19/04/2020

Nynke

10

Deskundige, lieve styliste!

Wat een warme vrouw ben jij Maureen. Je energie is aanstekelijk en je zet mensen in hun eigen kracht. Hoop nog vaker je in actie te kunnen zien en wie weet ontpopt Mara nog onder je vleugels. Lieve groetjes, Sabine

Aanbevelen?

Ja

16/12/2019

Sabine

10

Onwijs leuk om samen gewerkt te hebben met Maureen!

Maureen is een spontane vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze weet wat ze doet en het is erg fijn om met haar samen te werken.

Aanbevelen?

Ja

30/11/2019

kelly

7

Leuke ervaring, rommelige organisatie, hele leuke en lieve vrouw.

Van te voren kleding gepast, maar deze uiteindelijk niet aangehad bij de stylingsessie in Zaandam. Ik zou twee setjes aankrijgen, maar uiteindelijk kreeg ik een setje aan i.v.m. de tijd. Ik kon niet omkleden waar ze van te voren hadden bedacht. Het was eigenlijk helemaal niet druk, er stonden misschien 15 mensen. Desondanks viel de broek als gegoten en het zat mooi om mijn lichaam. Ik vond zelf het tuniekje nogal groot, maar met een riem zag het er al stukken beter uit. Wel was het een heel leuk tuniekje. Hele lieve vrouw. Als de organisatie volgende keer beter is, geef ik zeker een hoger cijfer.

Aanbevelen?

Ja

10/09/2019

Kaylee