Modebewuste mensen zijn soms onzeker bij hun kledingkeuze.

Maureen hielp al veel klanten privé of in een professionele omgeving. Hun ervaring? Die lees je hier.

Neem contact met Maureen
9

24 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
10

Style, personality and a whole lot of love!

Maureen heeft me over de afgelopen jaren geholpen om een stijl te vinden, die bij mijn persoonlijkheid past. Waar ik eerst diverse outfits niet aandurfde, heeft ze me over de jaren geleerd zelfverzekerder te zijn en te zien wat het beste bij me staat. Daarbij laat ze ook goed zien hoe je je huidige items kunt combineren met nieuwe (duurzame!) kledingstukken om zo alles uit je garderobe te halen. Maureen haalt met haar hartelijke lach, gezellig karakter en kundig oog echt het beste uit je naar boven, en maakt van elke een stylingsessie een feestje. Voor iedereen die een passende duurzame garderobe wil die perfect aansluit op je lijf en persoonlijkheid raad ik een sessie met Maureen aan!

Aanbevelen?

Ja

27/08/2021

Kimberley

8

Oohh, allemaal mooie nieuwe kleren en iemand die je laat zien wat staat en wat niet, heerlijk..

Maureen begon een beetje streng: ik had zelf iets gepakt en aangepast wat helemaal niet stond, maar daarna kwam ze op dreef en werd steeds enthousiaster. Ze is hartelijk en warm en kijkt en luistert goed naar wat je wil en speelt ook in op de kleding die je zelf hebt meegenomen, je eigen tops en flops. Ze praat heel enthousiast half Nederlands half Engels en vertelt waarom iets een top of een flop is. Vervolgens laat ze zien hoe de top bij een nieuw stuk past en wat een goede vervanging van een flop zou kunnen zijn. Ik snap nu beter wat me staat en wat niet! Ze neemt alle tijd en denkt ook aan een hapje en een drankje bij de sessie. Het blijkt ook mogelijk om later in het jaar opnieuw een sessie te doen, wat me eigenlijk wel aanspreekt. Een paar dagen later stuurt ze een lijst met tips wat wel en wat niet te dragen, heel bruikbaar.

Aanbevelen?

Ja

13/06/2021

Rozemarijn

10

Super avond!

Hele leuke en gezellige avond gehad, de tijd vloog! Veel tips gekregen van Maureen die goed keek naar hoe je de mooie dingen van je figuur het beste eruit kan laten springen.

Aanbevelen?

Ja

13/06/2021

Lisanne

9

Zo veel nieuwe inspiratie voor mijn garderobe!

Maureen is kundig, hartelijk en een heel leuk mens. Ze neemt echt de tijd om je te leren kennen en een goede sfeer te bouwen: inclusief goede muziek en drankjes. Ze focust zich op wat je sterke punten zijn en wat je goed staat, en weet de meest onverwachte combinaties te bedenken waar ik zelf niet op zou komen, maar die echt te gek zijn. Mijn moeder, zusje en ik waren geïnspireerd, en gaan zeker nog eens langs als we een nieuwe boost voor onze garderobe nodig hebben!

Aanbevelen?

Ja

02/06/2021

Dieuwertje

8

Koop wat bij je past, kijk niet alleen naar wat je mooi vindt

Dat heb ik geleerd van Maureen. Samen hebben we grondig mijn kledingkast uitgemest (sommige dingen passen eigenlijk niet goed bij mijn figuur/kleur). En Maureen heeft me geholpen met nieuwe duurzame items. Maureen is 1 bom energie en leuk om me te shoppen. Ze heeft me goed geadviseerd over wat wel/niet bij mijn figuur past. Dank!

Aanbevelen?

Ja

22/05/2021

Victoria

8

Een paar kleine tips maken een wereld van verschil

Op een enthousiasmerende manier helpt Maureen je om de mooie onderdelen van je lichaam te accentueren: 'Kijk naar je mooie kanten, niet naar de minder mooie'. Ik heb gezien wat een riem kan doen, wat een opgerolde mouw kan doen, weet waarom een trui mij wel staat en de andere klant niet, of andersom. En weet nu beter waar ik op moet letten bij aanschaf van nieuwe kleding, wat vorm en kleur betreft.

Aanbevelen?

Ja

22/11/2020

Marion

10

Super garderobecheck & kledingadvies

Ontzettend plezierige sessie gehad met Maureen! Door haar advies weet ik nu wat het beste bij mijn figuur past en welke assets ik mooi kan benadrukken. Samen hebben we naar mijn kledingkast gekeken om een next level te bereiken met simpele creatieve aanpassingen, itemtoevoegingen en sterke combinaties. Ik was erg blij met Maureens oog voor en kennis van duurzaamheid. Zowel voor het aanschaffen van duurzame merken en materialen, als voor hergebruikoplossingen. Maureens positiviteit en energie zijn aanstekelijk, en ik kon haar advies meteen toepassen. Ik kijk nu weer met plezier naar mijn kledingkast!

Aanbevelen?

Ja

07/11/2020

Flora

8

Gezellig en inspirerend!

Maureen is een enthousiaste vrouw. Zij weet met simpele adviezen al een nieuwe look te creëren en daagt je uit om uit je comfortzone te stappen: ze houdt rekening met wat jij leuk vindt, maar durft daar ook in te prikken. Ze stelt je op je gemak, denkt goed mee en zorgt ervoor dat het gezellig is. Ik heb veel gelachen met mijn vriendinnen. Ik ging naar huis met concrete tips om verder te werken aan mijn kledingstijl. Heel fijn!

Aanbevelen?

Ja

03/11/2020

Chantal

8

Een heerlijke ervaring die nieuwe inzichten, kledingstukken en tips opleverde

Maureen is een hele prettige stylist. Energiek, persoonlijk en behulpzaam maar niet te glad of opdringend. Op basis van je figuur en style, zoekt ze verschillende kledingsets die je vrijblijvend kunt proberen. Ze adviseert en moedigt je aan om out of the box te denken maar blijft luisteren naar jouw mening. Ik zou zo opnieuw een afspraak met haar inplannen!

Aanbevelen?

Ja

01/11/2020

Rachelle Bottenbley

10

Zeer positief!

Maureen ontvangt je hartelijk en gastvrij, neemt de tijd voor je, geeft goeie adviezen en denkt enthousiast en professioneel met je mee over wat voor kleding bij jou en je lichaam passen! Ik kan een personal styling workshop van haar van harte aanbevelen!

Aanbevelen?

Ja

31/10/2020

Danielle