Modebewuste mensen zijn soms onzeker bij hun kledingkeuze.

Maureen hielp al veel klanten privé of in een professionele omgeving. Hun ervaring? Die lees je hier.

Neem contact met Maureen
9.1

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1
8

Ik heb genoten

Zoals de tekst zegt ik heb genoten van de shoot, Maureen geeft je een goed gevoel ook als je totaal geen ervaring hebt in de branche zoals ik. Zei deed het heel professioneel was een top dag! Bedankt Maureen voor dat ik deze ervaring en inkijk van jouw beroep thanks Maureen!! Kees.

Aanbevelen?

Ja

18/06/2020

Kees

8

Weer een kast vol nieuwe kleding

Maureen luistert naar wat je zegt en wil. Ze neemt de tijd en is absoluut niet te beroerd extra tijd te spenderen om alles goed in orde te maken. Ze doet ook de moeite om digitale setjes te maken om je verbeelding te helpen. Haar financiële overzichten zijn duidelijk en eerlijk. Het was een goeie ervaring! Dankjewel Maureen

Aanbevelen?

Ja

19/04/2020

Nynke

10

Deskundige, lieve styliste!

Wat een warme vrouw ben jij Maureen. Je energie is aanstekelijk en je zet mensen in hun eigen kracht. Hoop nog vaker je in actie te kunnen zien en wie weet ontpopt Mara nog onder je vleugels. Lieve groetjes, Sabine

Aanbevelen?

Ja

16/12/2019

Sabine

10

Onwijs leuk om samen gewerkt te hebben met Maureen!

Maureen is een spontane vrouw waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze weet wat ze doet en het is erg fijn om met haar samen te werken.

Aanbevelen?

Ja

30/11/2019

kelly

7

Leuke ervaring, rommelige organisatie, hele leuke en lieve vrouw.

Van te voren kleding gepast, maar deze uiteindelijk niet aangehad bij de stylingsessie in Zaandam. Ik zou twee setjes aankrijgen, maar uiteindelijk kreeg ik een setje aan i.v.m. de tijd. Ik kon niet omkleden waar ze van te voren hadden bedacht. Het was eigenlijk helemaal niet druk, er stonden misschien 15 mensen. Desondanks viel de broek als gegoten en het zat mooi om mijn lichaam. Ik vond zelf het tuniekje nogal groot, maar met een riem zag het er al stukken beter uit. Wel was het een heel leuk tuniekje. Hele lieve vrouw. Als de organisatie volgende keer beter is, geef ik zeker een hoger cijfer.

Aanbevelen?

Ja

10/09/2019

Kaylee

9

Maureen heeft mij geweldig geholpen!

Ik kende Maureen al van een winkel waar zij werkte en waar ik graag kwam. Daar kon zij mij al steeds goed adviseren. Daarom heb ik bij haar een complete styling geboekt. We hebben samen mijn kledingkast uitgeplozen en zijn vervolgens gaan shoppen. Maureen heeft mij goed laten zien welke kleding bij mij(n figuur) past en wat ik beter kan laten hangen. Ze heeft dit laten zien in de winkels die we samen bezochten als ook via een document met zowel tekst als vele plaatjes die haar adviezen ondersteunen. Ze sloot heel mooi aan bij mijn wensen voor een duurzame garderobe. Ook na de styling heeft Maureen mij meermaals heel fijn geholpen. Ze staat altijd open om feedback en adviezen te geven en is erg vriendelijk in haar communicatie. Met haar altijd prachtige vertoning en uitgesproken mening sluit ze precies aan bij wat ik nodig had. Dankzij haar adviezen weet ik nu beter welke kleding (en accessoires) ik in mijn kast nodig heb en welke ik beter kan laten hangen. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en vind shoppen nu zelfs leuk!

Aanbevelen?

Ja

25/07/2019

M.

10

gepassioneerde styliste met attitude

Wij hebben het genoegen om een partner te zijn van Maureen Riley Styling. Samen hebben wij diverse opdrachten uitgevoerd en hier zijn wij enorm content mee. Op naar meer!

Aanbevelen?

Ja

16/04/2019

sumaya

10

Een goede service

Het merk miss green kende ik niet. Ik was dan ook verrast naar de zachte materialen,

Aanbevelen?

Ja

12/04/2019

hanna

9

Maureen Riley is an hard working lady, with vision and ideas... She work well with people...

I find her also to be a good team player and communicate well in English and in Dutch.. She is supportive and motivate to the people that work with her....

Aanbevelen?

Ja

29/01/2019

Gary

10

Prettig & vakkundig en geeft hele goeie feedback & tips !

Een zeer goede en fijne samenwerking gehad met deze topvrouw/ Styliste ! Haar kracht en creativiteit is zeer te bewonderen in haar werk. Haar diensten zijn zeker aanbevolen. Hopelijk op meer samenwerkingen in de toekomst.

Aanbevelen?

Ja

28/01/2019

irene-Irenestyli

Maureen Riley Styling
Bergumermeer 24 
1509GB Zaandam

KvK 69729476

Vragen?

 App 06 - 48720712 en ontvang antwoord binnen 10 minuten