Modebewuste mensen zijn soms onzeker bij hun kledingkeuze.

Maureen hielp al veel klanten privé of in een professionele omgeving. Hun ervaring? Die lees je hier.

Neem contact met Maureen
9.1

29 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1
8

Energiek en out of the box

Maureen brengt nieuwe kleuren in mijn kast en nieuwe manieren van combineren. Met oog voor detail en een stoere twist. Het leven is zoveel leuker met kleur

Aanbevelen?

Ja

01/05/2022

Daphne

10

Wat een geweldige ervaring!

Het styling advies wat ik van Maureen heb gekregen vond ik super bijzonder! Maureen heeft echt een oog voor hoe je je als vrouw leuk, sexy en goed kan kleden. Het begon met een telefonische intake, en het toesturen van foto's. Zo kon Maureen al een eerste 'scan' maken. Op het moment dat we elkaar ontmoetten had Maureen dus al verschillende ideeën over welke kleding, kleur, model, en accessoires het beste voor mij zouden zijn. Ze laat je mooie vormen naar voren komen, en weet met haar stralende energie dit heel goed over te brengen. Je voelt je meteen vrouwelijker met meer zelfvertrouwen. Super belangrijk! Ze neemt echt alle tijd voor je, en ook dat maakt dat het een speciaal event is. Mocht je twijfelen, dan kan ik alleen maar zeggen: doen!

Aanbevelen?

Ja

25/04/2022

Caroline

10

Maureen heeft zo'n fijne energie!

Maureen heeft zo'n fijne energie. Ze heeft écht aandacht voor jou en wie jij bent. Als voorbeeld: Ik heb een wijnvlek op mijn voorhoofd. Dat valt niemand op maar Maureen zag het direct en wou dat juist, door kleur in kleding, accentueren. Met een vrolijke houding zoekt ze naar jouw stijl en laat ze jou de kleding dragen, ipv andersom.

Aanbevelen?

Ja

24/04/2022

Leona S

10

Zeer geslaagde ervaring!

Wat heb ik een top avond gehad. Ik heb veel nieuwe inzichten in styling gekregen. En ik kan nu veel gerichter shoppen! Dank Maureen!

Aanbevelen?

Ja

23/04/2022

Ester

9

Maureen denkt in mogelijkheden

Onvermoeibaar stelde Maureen de ene na de andere outfit voor me samen. Daarbij liet ze me vooral kennismaken met kleuren en silhouettes waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Zag ze me twijfelen? Dan had ze altijd een alternatief waar mijn mondhoeken wél van omhoog gingen, of liet ze zien hoe ik dezelfde stijl kon creëren met kledingstukken die ik al heb. Met haar stylingtips (en m'n nieuwe duurzame items van BrandMission) bekijk ik nu mijn hele garderobe met andere ogen. Oh, en het was ook nog eens heel gezellig!

Aanbevelen?

Ja

21/01/2022

Carlijn

10

Style, personality and a whole lot of love!

Maureen heeft me over de afgelopen jaren geholpen om een stijl te vinden, die bij mijn persoonlijkheid past. Waar ik eerst diverse outfits niet aandurfde, heeft ze me over de jaren geleerd zelfverzekerder te zijn en te zien wat het beste bij me staat. Daarbij laat ze ook goed zien hoe je je huidige items kunt combineren met nieuwe (duurzame!) kledingstukken om zo alles uit je garderobe te halen. Maureen haalt met haar hartelijke lach, gezellig karakter en kundig oog echt het beste uit je naar boven, en maakt van elke een stylingsessie een feestje. Voor iedereen die een passende duurzame garderobe wil die perfect aansluit op je lijf en persoonlijkheid raad ik een sessie met Maureen aan!

Aanbevelen?

Ja

27/08/2021

Kimberley

8

Oohh, allemaal mooie nieuwe kleren en iemand die je laat zien wat staat en wat niet, heerlijk..

Maureen begon een beetje streng: ik had zelf iets gepakt en aangepast wat helemaal niet stond, maar daarna kwam ze op dreef en werd steeds enthousiaster. Ze is hartelijk en warm en kijkt en luistert goed naar wat je wil en speelt ook in op de kleding die je zelf hebt meegenomen, je eigen tops en flops. Ze praat heel enthousiast half Nederlands half Engels en vertelt waarom iets een top of een flop is. Vervolgens laat ze zien hoe de top bij een nieuw stuk past en wat een goede vervanging van een flop zou kunnen zijn. Ik snap nu beter wat me staat en wat niet! Ze neemt alle tijd en denkt ook aan een hapje en een drankje bij de sessie. Het blijkt ook mogelijk om later in het jaar opnieuw een sessie te doen, wat me eigenlijk wel aanspreekt. Een paar dagen later stuurt ze een lijst met tips wat wel en wat niet te dragen, heel bruikbaar.

Aanbevelen?

Ja

13/06/2021

Rozemarijn

10

Super avond!

Hele leuke en gezellige avond gehad, de tijd vloog! Veel tips gekregen van Maureen die goed keek naar hoe je de mooie dingen van je figuur het beste eruit kan laten springen.

Aanbevelen?

Ja

13/06/2021

Lisanne

9

Zo veel nieuwe inspiratie voor mijn garderobe!

Maureen is kundig, hartelijk en een heel leuk mens. Ze neemt echt de tijd om je te leren kennen en een goede sfeer te bouwen: inclusief goede muziek en drankjes. Ze focust zich op wat je sterke punten zijn en wat je goed staat, en weet de meest onverwachte combinaties te bedenken waar ik zelf niet op zou komen, maar die echt te gek zijn. Mijn moeder, zusje en ik waren geïnspireerd, en gaan zeker nog eens langs als we een nieuwe boost voor onze garderobe nodig hebben!

Aanbevelen?

Ja

02/06/2021

Dieuwertje

8

Koop wat bij je past, kijk niet alleen naar wat je mooi vindt

Dat heb ik geleerd van Maureen. Samen hebben we grondig mijn kledingkast uitgemest (sommige dingen passen eigenlijk niet goed bij mijn figuur/kleur). En Maureen heeft me geholpen met nieuwe duurzame items. Maureen is 1 bom energie en leuk om me te shoppen. Ze heeft me goed geadviseerd over wat wel/niet bij mijn figuur past. Dank!

Aanbevelen?

Ja

22/05/2021

Victoria